Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з травень, 2020
Нехай навчання буде цікавим і корисним 💗💚💖 25 травня 2020    Понеділок Для суперкмітливих: ЯДС (я досліджую світ) Як я можу допомагати природі?   Ф.к. (фізкультура) https://www.youtube.com/watch?v=X0RlPPTNUH0 Українська мова Робота з дитячим твором. Добираємо риму. Вчимо вірш напам'ять. Надія КРАСОТКІНА Щоб багатшу мову мати, Треба слово добирати. Величезний слів запас Буде в кожного із нас. То ж давайте, починаймо, Слово в риму ... Мова наша українська Щира, рідна, ... . Дуже гарна і чудова, Чиста, мила, світанкова. В цілім світі найсвятіша, Українцям ...   . Наша мова веселкова, Дивна, ніжна, ...  . В ній усе — і небо, й квіти, Рід людський, батьки і ...  . Наші звичаї чудові — Хліб і сіль на рушникові. Запальний гопак і пісня Так звучить, аж серце тисне. І співа вона в джерельці Та живе у нашім ...  . Наша мова українська — Щедра, світла, ... ( ДОВІДКА:   підбираймо!,  материнська,  най-рідніша,  калинова,  діти,  серці,  ма-те ринська! ) Д
            29 травня 2020 року      П'ятниця Нехай перші літні канікули  будуть цікавими, пізнавальними, корисними  і для дітей, і для батьків!                          До зустрічі в 2 - Г класі!
Нехай навчання буде цікавим і корисним 💗💚💖 22 травня 2020    П’ятниця Українська мова   Зірка Мензатюк "Український прапор" Тест https://naurok.com.ua/test/start/464232 Українська мова  Ф.к. ЯДС Як не нашкодити тваринам?
Нехай навчання буде цікавим і корисним 💗💚💖 21 травня 2020    Четвер  З Днем вишиванки! Зроби родинне фото у вишиванках. Надішли на Е-пошту) ЯДС Як оберігати рослини? Математика Повторення вивченого. Самостійна робота Дизайн і технології   (трудове навчання)   Літня мозаїка На лужку Практична робота: створення аплікації, робота з симетрією.  
Нехай навчання буде цікавим і корисним 💗💚💖 20 травня 2020    Середа Для спостережливих Математика Повторення і узагальнення вивченого у 1 класі.№51 – 60 з.63 https://www.liveworksheets.com/vz482411jm?fbclid=IwAR0Ms6UueBsaA73-F1mjDboyJvPt1taL7yETxgEF4vnQr6pDcR__BAKt5Ng Ф.к. Українська мова Читання тексту Марії Солтис-Смирнової «Кольоровий дощик» Відгадування загадки Мене просять і чекають, А як покажусь — утікають.                                                                                                                   ( Дощ. ) — Коли дощ теплий і не дуже сильний, як ми його називаємо? ( Дощик. ) — Сьогодні на уроці ми прочитаємо текст «Кольоровий дощик» Марії Солтис-Смирнової та дізнаємося, чи дійсно дощик може бути кольоровим. — А як ви гадаєте, чи може бути дощик кольоровим? Гра «Склади прислів'я». — З'єднайте початок та кінцівку прислів'я. Без хмари змокнеш і в плащі. Дощ іде — дощ не п